Smaakmaker Sinisterra vraagteken voor Feyenoord - Union Berlin

20 oktober 2021, 15:58

Het is nog onzeker of Luis Sinisterra donderdagavond beschikbaar is bij Feyenoord. De Colombiaanse aanvaller keerde dit weekend terug van een interlandbreak met zijn nationale ploeg en is volgens zijn coach Arne Slot niet geheel okselfris. Afgelopen weekend miste de buitenspeler ook al de ontmoeting met RKC Waalwijk, die in een 2-2 gelijkspel eindigde.

"Hij is niet okselfris teruggekomen van de interlandbreak met Colombia", vertelde Slot op de voorbereidende persconferentie. "Hij is niet helemaal fit. Vandaag zullen we nog bekijken of hij fit genoeg is voor morgen." Afgelopen week tegen RKC zat Sinisterra nog in het vliegtuig terug. De aanvaller werd tegen RKC vervangen door Cyriel Dessers, waardoor Bryan Linssen naar de linkerkant verkaste.

Slot neemt de Conference League met zijn ploeg enorm serieus. "Voor ons is dit een heel belangrijke competitie. We zullen er vol voor gaan, dus elke keer met de sterkste spelers aantreden. Het is onze ambitie om eindelijk weer eens te overwinteren in Europa. Het liefst doe je dat natuurlijk op nog hoger niveau, maar we moeten het nu doen met de Conference League."

Tegen Union Berlin verwacht hij veel lange ballen. Slot hoopt in de Conference League af te rekenen met de magere resultaten van de laatste weken. "Elke wedstrijd had hetzelfde verloop. Wij waren dominant, de tegenstander had steeds zo goed als geen kans. In de eerste weken leidde dat tot overwinningen, de laatste tijd valt het steeds de verkeerde kant op."

Feyenoord en Union Berlin staan donderdagavond voor de eerste keer tegenover elkaar. Met vier punten uit de eerste twee duels is Feyenoord koploper van poule E. Union Berlin heft na twee speelronden drie punten verzameld. De Duitsers wonnen in eigen huis met 3-0 van Maccabi Haifa. Tegen die ploeg speelde Feyenoord nog doelpuntloos gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen