Voorwaardelijke straf Seuntjens na tirade richting Nijhuis

20 oktober 2021, 19:18   Bijgewerkt: 20 oktober 2021, 19:29

De boze teksten aan het adres van Bas Nijhuis hebben NAC-aanvaller Ralf Seuntjens een voorwaardelijke straf opgeleverd. Dat meldde NAC Breda woensdag via de eigen social media-kanalen. Seuntjens is een schorsing opgelegd van één wedstrijd voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar.

Dat Seuntjens gestraft ging worden hing al in de lucht. De spits zag zijn gelijkmaker tegen FC Volendam afgekeurd worden door Bas Nijhuis en stak zijn onvrede over die 'schandalige beslissing' tegenover ESPN niet onder stoelen of banken. "Je moet door, maar het is gewoon een schande. Het is één grote teringzooi", zei hij onder meer. 

Een dag later leek de spits nog een poging te doen om een straf te voorkomen. Op de clubkanalen van NAC verscheen een video waarin Seuntjens zijn excuses aanbood aan Nijhuis. "Ik hoop dat we er een streep onder kunnen zetten", zei hij daar. 

Mede doordat de goal van Seuntjens werd afgekeurd, verloor NAC maandagavond met 1-0 van FC Volendam. De ploeg was de slechte seizoensstart eindelijk iets te boven gekomen, maar een derde overwinning op rij zat er zo dus niet in. Vooralsnog staat NAC in de Keuken Kampioen Divisie op een teleurstellende vijftiende plaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen