'Feyenoord richt pijlen op talentvolle spits uit Brazilië'

21 oktober 2021, 09:34

Matheus Nascimento staat op het verlanglijstje van Feyenoord. De Rotterdammers zouden de talentvolle spits graag weg willen plukken bij Botafogo en hem naar de Kuip willen halen. Er schijnt echter forse concurrentie te zijn in de strijd om de handtekening van de zeventienjarige aanvaller.

Volgens het betrouwbare Feyenoord Transfermarkt is de naam van Nascimento gevallen in Rotterdam-Zuid. Er hangt wel een flink prijskaartje om de nek van de spits, dus zal Feyenoord met een constructie moeten komen op de transfer te kunnen realiseren. Nascimento ligt tot medio 2023 vast in het Estádio Nilton Santos en maakte al veel indruk in de hoofdmacht van de club.

Hij maakte namelijk op jonge leeftijd zijn debuut voor Botafogo, dat zijn wedstrijden dit seizoen speelt in de Braziliaanse Série B. In die competitie staat de club na 31 wedstrijden op de tweede plaats achter koploper Coritiba. Het is niet bekend hoe Botafogo over een mogelijke transfer denkt, maar duidelijk is wel dat het Nascimento niet zomaar zal laten gaan.

Dat zal voor een groot deel te maken hebben met de interesse uit Europa. Naast Feyenoord wordt de Braziliaans jeugdinternational ook gevolgd door clubs uit Engeland, Duitsland en Italië. Feyenoord hoopt zich al langer te versterken met een spits voor de toekomst. Momenteel zijn Bryan Linssen, Cyriel Dessers en Nouafal Bannis de spitsen in de Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen