Huntelaar ook terug op oude nest: "Eer om hem te begeleiden"

21 oktober 2021 – Klaas-Jan Huntelaar gaat de komende periode meelopen binnen de jeugdopleiding van De Graafschap. De oud-voetballer zette onlangs een punt achter zijn actieve loopbaan en wil zich nu oriënteren op een mogelijke loopbaan als trainer. Ook in Doetinchem krijgt hij die kans.

Huntelaar ook terug op oude nest: "Eer om hem te begeleiden"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"We zijn hartstikke blij dat Klaas-Jan nu thuiskomt en mee wil kijken in onze jeugdopleiding", aldus hoofd jeugdopleidingen Jefta Bresser op de clubwebsite van De Graafschap. "Ik heb Klaas-Jan onder mijn hoede gehad als beginnend speler en vind het een eer om Klaas-Jan nu te begeleiden in zijn eerste stapjes van zijn mogelijke trainersloopbaan."

Huntelaar is een bekend gezicht bij De Graafschap, waar hij zijn eerste stappen als profvoetballer zette. Hij kwam uiteindelijk tot negen wedstrijden in het eerste elftal van de club. Daarna verdedigde de goaltjesdief de clubkleuren van AGOVV, sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke 04 en speelde hij nogmaals in Amsterdam en Gelsenkirchen.

Afgelopen zomer zette Huntelaar een punt achter zijn loopbaan en besloot de 38-jarige Achterhoeker zich te richten op het trainerschap. Eerder liet hij zijn gezicht al zien op het trainingsveld bij Vitesse, waar hij gaat meekijken bij Vitesse Onder-21 van trainer Nicky Hofs. Ook zal Huntelaar een kijkje in de keuken krijgen bij Go Ahead Eagles.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd