Begroting ADO goedgekeurd, Hagenaars kunnen seizoen afmaken

21 oktober 2021, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De licentiecommissie van de KNVB heeft ADO Den Haag goed nieuws gebracht. De begroting voor seizoen 2021/22 is goedgekeurd en zodoende mag de club het huidige seizoen gewoon afmaken. Daarnaast kan ADO de zoektocht naar een nieuwe eigenaar voortzetten.

Op de website laat ADO weten dat de nieuwe begroting tot stand is gekomen met hulp van de gemeente Den Haag. Door de goedkeuring vanuit de KNVB is ook een nieuwe straf wat betreft punten in mindering van de baan. Wel heeft ADO een voorwaardelijke straf van drie punten aftrek gekregen als de begroting volgend seizoen niet voor 15 juni is goedgekeurd door de KNVB.

"Onze speciale dank gaat uit naar de wethouders Bredemeijer en Mulder. De gemeente Den Haag heeft ons met raad en daad geholpen. Wij zien dat als een erkenning van de maatschappelijke betekenis van ADO Den Haag voor de stad en de grote rol die ADO Den Haag voor onze supporters speelt", aldus algemeen directeur Edwin Reijntjes op de clubwebsite.

ADO blijft druk bezig met het vinden van een nieuwe eigenaar. In die zoektocht wordt momenteel onderhandeld met City Football Group, de eigenaar van onder meer Manchester City. Door de financiële problemen kreeg ADO dit seizoen al zes punten aftrap. Daarom staat de degradant na elf wedstrijden op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen