Vitesse in uitverkocht GelreDome: "Dan is er van alles mogelijk"

21 oktober 2021, 13:00

Thomas Letsch zal vanavond (18.45 uur) voor de eerste keer een wedstrijd van Vitesse coachen in een uitverkocht GelreDome. De Arnhemmers hebben liefst 24.000 kaarten verkocht voor het treffen met Tottenham Hotspur in de Conference League. Letsch verwacht dan ook een mooie avond.

"Dat betekent dat de sfeer opnieuw geweldig wordt", aldus de trainer via de clubkanalen van Vitesse. "De supporters zullen er, zeker na de derbywinst, weer vanaf de eerste minuut achter staan. We willen dezelfde energie brengen als tegen Stade Rennais FC, Feyenoord en NEC. Dan is er van alles mogelijk in het volle stadion. Het gaat om de mix van drie elementen: genieten, strijden en het plan volgen. Als we dit goed voor elkaar hebben, dan ben ik ervan overtuigd dat we een kans maken."

Letsch weet echter ook dat er niet zomaar een tegenstander op bezoek komt. "We weten wie ze zijn en hebben respect voor ze, maar we kijken ook naar onze kansen om een resultaat te behalen. We waren al blij toen we de poulefase bereikten. Nu treffen we ook nog eens de Champions League-finalist van twee jaar geleden. Hoewel de focus bij de Spurs vooral ligt op de Premier League en je niet precies weet wie er bij hen aan de aftrap gaan verschijnen, hebben ze ontzettend veel kwaliteit."

Vitesse moet in de jacht op overwintering in de Conference League een goed resultaat neerzetten tegen de Londenaren. De manschappen van Letsch staan na twee wedstrijd namelijk op drie punten, terwijl koploper Tottenham en achtervolger Stade Rennais al vier punten hebben verzameld. Om de concurrenten niet uit het zicht te verliezen, zal Vitesse in een volgepakt GelreDome dus boven zichzelf uit moeten stijgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen