Kökcü over De Kuip: "Als Feyenoord zijnde negen punten halen"

21 oktober 2021, 15:53

Orkun Kökcü heeft veel vertrouwen in de wedstrijd van Feyenoord tegen Union Berlin. De middenvelder is een vaste waarde in de ploeg van trainer Arne Slot en zal ook vanavond (18.45 uur) aan de aftrap verschijnen. Kökcü vindt dat Feyenoord in de eigen Kuip zeker drie punten moet pakken.

"Als je het mij vraagt, moet je als Feyenoord zijnde negen punten halen thuis in de Kuip", tekende RTV Rijnmond op de persconferentie op uit de mond van Kökcü. "We weten dus wat ons te doen staat. Ik kan niet wachten om te spelen en hoop op een goed resultaat. We kunnen voor de eerste keer in lange tijd weer overwinteren. Daar kan een overwinning belangrijk in zijn."

Tegen het sterke Union Berlin zal het voor Feyenoord echter geen gemakkelijke klus worden, al heeft Kökcü er veel vertrouwen in. "Duitse ploegen staan erom bekend om veel fysiek te gebruiken veel energie in de wedstrijd te leggen. Dat doen wij eigenlijk ook, dus het lijkt me een mooie wedstrijd. Ik denk dat wij tegen iedereen dominant willen zijn en dat lukt vaak ook. Daarin verwacht ik geen problemen."

Feyenoord is na twee wedstrijden de koploper van groep E van de Conference League. De Rotterdammers hebben vier punten en doen het vooralsnog beter dan Slavia Praag (drie punten), Union (drie punten) en Maccabi Haifa (een punt). De thuiswedstrijd tegen de Berlijners is van groot belang. Hierna moet Feyenoord namelijk achtereenvolgens op bezoek bij Union en Slavia.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen