Dit is de opstelling van AZ voor de uitwedstrijd tegen Cluj

21 oktober 2021 – Pascal Jansen heeft de opstelling van AZ voor de uitwedstrijd tegen Cluj in de Conference League bekendgemaakt. Ten opzichte van de overwinning afgelopen weekend op FC Utrecht heeft de trainer van de Alkmaarders geen wijzigingen doorgevoerd.

Dit is de opstelling van AZ voor de uitwedstrijd tegen Cluj

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Peter Vindahl Jensen staat weer onder de lat bij AZ, terwijl Yuki Sugawara, Pantelis Hatzidiakos, Bruno Martins Indi en aanvoerder Owen Wijndal de verdediging vormen. Jansen kiest opnieuw voor Fredrik Midtsjø, Dani de Wit en Jordy Clasie op het middenveld, terwijl Albert Gudmundsson, Vangelis Pavlidis en Jesper Karlsson in de voorhoede staan.

Met deze elf maakte AZ afgelopen zondag indruk door Utrecht met 5-1 opzij te zetten. De Wit (twee keer), Gudmundsson, Pavlidis en Karlsson maakten de doelpunten in het AFAS Stadion. Het was voor de Alkmaarders de vierde zege op rij. Een maand geleden, toen AZ het in de Grolsch Veste opnam tegen FC Twente (3-1), werd de laatste nederlaag geleden.

In de Conference League staat AZ er na twee wedstrijden goed voor. De uitwedstrijd tegen Randers eindigde in een gelijkspel (2-2), thuis werd Jablonec verslagen (1-0). Met vier punten gaan de Alkmaarders aan kop in Groep D, terwijl Cluj met één punt laatste staat.

Opstelling AZ: Vindahl Jensen; Sugawara, Hatzdiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Clasie; Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson

Reacties

Eredivisie

gerelateerd