Gunstig resultaat voor Feyenoord in Israël, Rennes wint uitduel

21 oktober 2021, 20:45   Bijgewerkt: 21 oktober 2021, 20:52

Maccabi Haifa heeft donderdagavond een zege geboekt op Slavia Praag (1-0). Het resultaat lijkt gunstig voor Feyenoord, dat zelf won van Union Berlin en daarmee de koppositie in Groep E van de Conference League verstevigde. In de groep van Vitesse maakte Stade Rennais geen fout op bezoek bij NS Mura (1-2).

Maccabi Haifa - Slavia Praag 1-0

Om een reeële kans te blijven maken op Europese overwintering, mocht Maccabi Haifa in de derde speelronde van de groepsfase in elk geval niet verliezen. De club uit Israël slaagde in zijn missie en schreef zelfs drie punten bij. Dat deed Maccabi Haifa dankzij Godsway Donyoh, die halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Maccabi Haifa, de club van Tjaronn Chery, stijgt dankzij de zege van de vierde naar de tweede plaats in Groep E. De Israëlische tegenstander heeft drie punten minder dan Feyenoord. In de laatste speelronde komt Maccabi Haifa op bezoek in De Kuip. Daarvoor nemen de Israëliërs het nog op tegen Slavia Praag (uit) en Union Berlin (thuis).

NS Mura - Stade Rennais 1-2

Voor Vitesse was het gunstig geweest als Stade Rennais puntenverlies had geleden in Slovenië. De Franse club maakte donderdagavond echter geen fout tegen NS Mura. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Serhou Guirassy zette Rennes na een kwartier op voorsprong, Mitja Loric tekende een paar minuten later vanaf de strafschopstip voor de gelijkmaker, waarna Gaëtan Laborde vlak voor rust de 2-1 voor zijn rekening nam.

In Groep G gaat Rennes na drie wedstrijden op voorsprong met zeven punten uit drie wedstrijden. Vitesse volgt met zes punten op de tweede plaats, terwijl Spurs nu derde staat met vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen