Senesi ook tegen Cambuur twijfelgeval bij Feyenoord

22 oktober 2021 – Feyenoord weet nog niet of het zondag tegen SC Cambuur over de sterkste elf kan beschikken. Marcos Senesi moest door ziekte het Conference League-duel tegen Union Berlin laten schieten en is ook voor die wedstrijd een twijfelgeval. De vraag is of hij zondag voldoende hersteld is. 

Senesi ook tegen Cambuur twijfelgeval bij Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schreef Feyenoord vrijdagmiddag op de eigen website. Mocht Senesi het duel niet halen, dan is Lutsharel Geertruida zijn logische vervanger. Hij vervulde die rol ook al tegen Union Berlin en deed dat volgens trainer Arne Slot naar behoren. "Na vijf minuten had hij een momentje, maar daarna heeft Lutsharel het goed opgepakt en bleef hij rustig, zowel met als zonder bal", werd hij geciteerd. Overigens is Senesi het enige twijfelgeval; de rest van de selectie heeft het midweekse duel goed doorstaan.

De focus kan bij Feyenoord na een geslaagde Europese avond dus weer op de competitie, waar het een verre reis naar Leeuwarden voor de boeg heeft. "We doen het goed in Europa, maar willen het ook in de Eredivisie laten zien", aldus Slot, die op de 3-1 zege op Union toch nog iets aan te merken had. "Opnieuw heb ik gezien dat we heel weinig weggaven, maar toch ook dat er een tegentreffer valt uit een standaardsituatie."

Tegen SC Cambuur zal dat beter moeten, vindt Slot. "Cambuur is aan de bal erg sterk. We zullen weer op ons best moeten zijn om een goed resultaat te behalen." Voor de oefenmeester zelf is het overigens een speciaal affiche; tussen 2014 en 2017 was hij zelf werkzaam in Leeuwarden. "Ik heb er een prachtige tijd gehad en verwacht veel bekende gezichten te zien", blikte hij vooruit. In Leeuwarden trappen Cambuur en Feyenoord zondag om 14:30 uur af. 

Lees ook: De Jong lovend over Slot: "Hij is met aanvallend voetbal besmet"

Reacties

Feyenoord

gerelateerd