Feyenoord
2 – 1
Heracles Almelo

Pijnlijke fout: MVV-fans naar het verkeerde stadion gebracht

22 oktober 2021 – Een zeer opmerkelijk bericht vanuit Maastricht. Op het eigen Twitter-account meldt de club namelijk dat de supporters naar het verkeerde stadion zijn gebracht. MVV speelt vrijdagavond een uitwedstrijd bij NAC Breda, maar enkele supportersbussen zijn bij Tilburg van de weg gehaald door de lokale politie, die ze naar het verkeerde stadion brachten.

Pijnlijke fout: MVV-fans naar het verkeerde stadion gebracht

De politie zag de bussen namelijk aan voor supporters van Fortuna Sittard, dat om hetzelfde tijdstip een uitwedstrijd speelt bij Willem II. Onder begeleiding zijn de bussen naar het verkeerde stadion gebracht. Daardoor kwamen de supporters te laat binnen en dus werd de wedstrijd verlaat.

Daarnaast kregen de MVV-fans nog een flinke domper te verwerken. Net nadat zij rustig een plekje hebben kunnen zoeken in het uitvak, incasseerde hun ploeg twee tegentreffers. Na dertien minuten zette Ralf Seuntjens zijn ploeg op voorsprong en vijf minuten later was het alweer 2-0 door een doelpunt van Vieri Kotzebeu.

MVV draait dit seizoen überhaupt nog niet op volle toeren, het bezet momenteel de vijftiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Vorige wedstrijd won het nog wel van FC Dordrecht, maar daarvoor verloor het onder meer met 2-6 van ADO Den Haag en met 7-1 van FC Emmen. Daarom moet het ervoor waken dat er tegen NAC niet nogmaals een monsterscore op het scorebord terechtkomt.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd