Dest: "Barça - Real van ander kaliber dan Ajax - Feyenoord"

23 oktober 2021, 09:00

Sergino Dest maakt zondag zijn opwachting in El Clasico. De oud-Ajacied beleefde de Spaanse klassieker tussen FC Barcelona en Real Madrid vorig seizoen al twee keer, maar toen in lege stadions. "Een vol Camp Nou of Bernabeu, daar kijk ik echt naar uit", blikt de Amerikaanse Nederlander vooruit.

"Ik verheug me heel erg op de wedstrijd, want ik houd van grote wedstrijden waar veel druk op zit! Het is denk ik de mooiste clubwedstrijd ter wereld als het gaat om clubs uit één land. En als je daarin mag spelen, is dat prachtig", zegt Dest in De Telegraaf. "Ajax-Feyenoord is natuurlijk ook een heel mooie en grote wedstrijd. Maar als je kijkt hoe groot de belangstelling van fans over de hele wereld voor Barça-Real is, dan is die wedstrijd toch wel van een iets ander kaliber, denk ik."

Barcelona moet het thuisduel met de rivaal ook winnen om aan te haken in de titelstrijd. Dest schaart zijn ploeg onder de kandidaten voor het kampioenschap. "Natuurlijk hebben we mindere wedstrijden gespeeld. En die zullen er ook nog wel komen. Maar de competitie in Spanje is zo zwaar dat alle grote ploegen door het jaar heen punten laten liggen. Dus als wij iedereen fit houden, kunnen we zeker meedoen om het kampioenschap, want we hebben gewoon een goede ploeg, met veel jonge spelers die alleen maar beter worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen