Chelsea bezorgt Krul ook zonder spitsen zeer pijnlijke middag

23 oktober 2021, 15:22

Het Premier League-affiche tussen koploper Chelsea en hekkensluiter Norwich City heeft zaterdag geen verrassingen opgeleverd. The Blues waren veel en veel te sterk en bezorgden Norwich-doelman Tim Krul een pijnlijke middag. De wedstrijd eindigde in een 7-0 overwinning voor Chelsea, waarbij Hakim Ziyech twintig minuten voor tijd in de ploeg kwam.

Eerder deze week beleefde Chelsea ook al een makkelijk avond, toen in de Champions League tegen Malmö FF. Het won dat duel met 4-0. Toch kwam de ploeg er niet helemaal zonder kleerscheuren uit, want met het geblesseerd uitvallen van Romelu Lukaku en Timo Werner moet de ploeg het voorlopig zonder echte spits stellen. Dat gemis was tegen Norwich nog niet merkbaar, al was het vooral het middenveld dat zich liet gelden. 

Dat begon al na acht minuten door een goal van Mason Mount. Callum Hudson-Odoi kon al tien minuten later de voorsprong verdubbelen en Reece James bepaalde de ruststand op 3-0. Een makkelijke middag dus voor de ploeg van Thomas Tuchel, dat ook na rust net zo weinig moeite had met de nummer laatst. Nadat Ben Chilwell 4-0 had gemaakt, was het zelfs vooral Norwich dat zichzelf pijn deed.

Bijvoorbeeld in de 62e minuut, toen Max Aarons een voorzet van richting veranderde en daarmee achter Krul werkte: 5-0. Norwich hielp Chelsea nóg verder in het zadel toen Benjamin Gibson enkele minuten later met rood van het veld werd gestuurd. Met een man meer liep Chelsea nog verder uit door opnieuw twee goals van Mount, die daarmee in de extra tijd zijn hattrick compleet maakte en de eindstand op 7-0 bepaalde.

Daarmee vestigt Chelsea zich nog wat steviger aan kop en kan het dit weekend rustig toekijken hoe er hoe dan ook concurrenten punten gaan verliezen. Liverpool speelt zondag namelijk de topper tegen Manchester United, terwijl later vandaag al de wedstrijd tussen nummer vier Brighton & Hove Albion en nummer drie Manchester City op het programma staat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen