Veerman: "Als ik boos op hem was, had hij dat wel gevoeld"

23 oktober 2021, 21:30

Blij is hij er niet mee, maar Henk Veerman accepteert zijn (tijdelijke) reserverol bij sc Heerenveen. De clubtopscorer van de Friezen werd zaterdagavond gepasseerd tegen FC Utrecht (2-1 verlies).

Johnny Jansen gaf in De Galgenwaard de voorkeur aan Siem de Jong in de punt van de aanval. Vlak voor de aftrap vertelde de trainer dat hij meer verwacht van Veerman. De spits kreeg in Utrecht een kwartier speeltijd, maar kon zijn ploeg niet behoeden voor een nederlaag. Na afloop verscheen hij voor de camera van ESPN.

"Het is vervelend dat ik tegen Ajax speelde toen ik doodziek was en de week erop dan niet omdat ik te weinig heb gebracht. Maar hij (Jansen, red.) zal niet alleen die wedstrijd bedoeld hebben. Wat ik extra kan brengen? Ik heb geen enkel idee. Maandag gaan we beelden bekijken. Als hij niet tevreden is, moeten we dat gaan aanpassen", aldus Veerman. "Anders ga ik niet meer spelen denk ik", grapte hij vervolgens.

Jansen wil dat Veerman meer brengt. Ook op de trainingen. De spits heeft zelf het idee dat hij hard genoeg werkt. Met vijf doelpunten bezet Veerman de derde plaats op de topscorerslijst van de Eredivisie. "Dus als de trainer je er dan af haalt, is dat enorm zuur. Daar ben ik ook niet blij mee, dat moge duidelijk zijn", zegt Veerman, die niet boos is op zijn trainer. "Als ik boos op hem was, had hij dat wel gevoeld", sloot hij met een lach op zijn gezicht af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen