Solskjær denkt niet aan vertrek: "Gaan weg omhoog weer vinden"

25 oktober 2021, 13:47

Ole Gunnar Solskjær zag met lede ogen hoe zijn Manchester United zondag op eigen veld een gigantische oorwassing te verduren kreeg tegen grote rivaal Liverpool. Mede door drie treffers van Mohamed Salah wonnen de bezoekers met 0-5.

Een resultaat dat ervoor zorgt dat de stoelpoten van Solskjær in de Engelse tabbloids weer een beetje verder worden afgezaagd. "Ik heb er weinig over te zeggen", begint de Noorse oefenmeester na afloop van de verliespartij tegenover SkySports. "Of ik twijfel of ik nog wel de juiste man op de juiste plaats ben? Zeker niet. Ik ben als trainer van te ver gekomen en deze groep ook. We gaan de weg omhoog weer vinden."

Solskjær nam het stokje bij Manchester United eind 2018 over van de ontslagen José Mourinho. In eerste instantie op interimbasis, maar door goede resultaten werd dit een vaste aanstelling. In de afgelopen twee seizoenen eindigde de ploeg op de derde en tweede positie in de Premier League. Zo'n eindklassering is op dit moment ver weg, United staat zevende. "Dit is de slechtste dag die ik heb meegemaakt als trainer van deze club. We waren simpelweg niet goed genoeg als team, maar ook als individu."

Lees ook: Monsterzege Liverpool bij United voert druk op Solskjaer op

De trainer blijft hoopvol en verwacht voorlopig nog wel in de dug-out op Old Trafford plaats te nemen. "We zijn door de ondergrens gezakt. Het enige positieve is dat we ons waarschijnlijk niet slechter kunnen voelen dan dit. Laten we met zijn allen gaan kijken hoe we hier het beste een draai aan kunnen geven. En dan hopelijk worden de resultaten gunstiger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen