Engelse krant geeft 'wandelende ramp' Maguire rapportcijfer 0

25 oktober 2021 – Manchester United kreeg zondag een flinke pak op de broek van grote rivaal Liverpool. Op Old Trafford werd de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer met 0-5 weggevaagd.

Engelse krant geeft 'wandelende ramp' Maguire rapportcijfer 0

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Engelse kranten waren maandagochtend logischerwijs niet te spreken over de prestaties van Manchester United. Vooral aanvoerder en international Harry Maguire moest het ontgelden. The Manchester Evening News vond de oud-verdediger van Leicester City en Sheffield United niet eens een cijfer waard. 

En dus kreeg hij een nul toegewezen. 'Hij was als een jochie tegen de grote mannen van Liverpool. Hij is een wandelende ramp en had vrijwel schuld aan alle tegentreffers.' Ook Paul Pogba maakte geen indruk, hij ziet achter zijn eigen naam in de krant een 2 en voegt zich naast Maguire. Bij Sky Sports kreeg de Fransman het zelfde cijfer. 'Na de slechte eerste helft, moest je het als speler wel heel bont maken om de negatieve schijnwerpers op je te krijgen gericht, maar Poga lukte het gewoon', werd er gezegd.

Lees ook: Video: Liverpool sloopt Manchester United, ook Salah scoort

The Manchester Evening News was behoorlijk geschrokken van het erbarmelijke spel van United. Want Luke Shaw, Pogba en ook Aaron Wan-Bissaka kregen allen een 1. Manchester United is door het verlies tegen Liverpool afgezakt naar de zevende plaats. De eerste landstitel sinds 2013 en ná het Sir Alex Ferguson-tijdperk lijkt daarmee mijlenver weg.

Reacties

Premier League

gerelateerd