Marseille moet vrezen voor straf na bizar Messi-incident

25 oktober 2021, 16:44

Olympique Marseille moet serieus rekening houden met een straf in de Franse Ligue 1. De nummer vier van de competitie pakte zondagavond knap een punt na een 0-0 gelijkspel tegen Paris Saint-Germain, maar mocht daarvoor een supporter danken. Op het moment dat Lionel Messi gevaarlijk naar het vijandelijke doel snelde, onderbrak de fan de veelbelovende aanval.

De Franse klassieker eindigde mede daardoor in een doelpuntloos gelijkspel. De supporters sprintte naar Messi, waardoor de Argentijnse superster zijn weg richting het doel moest onderbreken. De scheidsrechter besloot het spel stil te leggen en de supporter werd door de stewards van het veld gehaald. Gescoord werd er daarna niet meer door de ploegen.

Zien: veldbestormer onderbreekt aanval Lionel Messi

Omdat er ook supportersrellen met de politie ontstonden en er vuurwerk werd afgestoken in het stadion, moet Olympique Marseille vrezen voor een straf. De club kreeg eerder dit seizoen al een voorwaardelijke straf van één punt in mindering. Die puntenboete lijkt nu definitief van kracht te worden. De Franse bond neemt daarover hoogstwaarschijnlijk woensdag een besluit.

Paris Saint-Germain morste door de doelpuntloze remise voor de tweede keer dit seizoen punten in de Ligue 1. De grootmacht heeft echter nog wel een voorsprong van elf punten op de huidige nummer twee Lens. Begin deze maand was Stade Rennes verrassend met 2-0 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen