Perez keihard over Schmidt: "Wat heeft hij PSV gebracht?"

25 oktober 2021, 17:26

Kenneth Perez is uiterst kritisch op het spel van PSV onder coach Roger Schmidt. Door de kansloze 5-0 nederlaag op bezoek bij titelconcurrent Ajax bedraagt de achterstand op de koppositie nu al vier punten. Volgens Perez is PSV onder de nieuwe coach niet bijzonder veel opgeschoten.

Perez vraagt zich bij ESPN af waar de lat van de Eindhovenaren ligt.  Over het algemeen zijn ze steeds heel erg tevreden. Dat waren ze tegen AS Monaco ook over de tweede helft. Maar het is PSV, niet FC Groningen dat een keer Europees voetbal mag spelen. Geloof me: het is echt niet zo dat ze weinig aan salarissen betalen. Dat zie je aan het salaris dat Eran Zahavi ontvangt. Ze hebben een rijk iemand die dat soort dingen kan bijvullen. Dus, waar ligt dan de lat?", aldus de kritische analyticus.

Perez is van mening dat PSV weinig is verbeterd, sinds Schmidt vorig jaar zomer werd aangesteld als nieuwe coach. "Wat heeft Schmidt PSV nu eigenlijk gebracht? Dat is wel een interessante vraag. De clubleiding zal moeten beslissen of ze met hem willen verlengen. Misschien hebben ze al wel besloten dat ze dat gaan doen, ik denk in ieder geval dat zij heel graag met hem willen verlengen. Zij hebben hem natuurlijk de macht gegeven. Hier, alsjeblieft, doe er maar mee wat je wil."

Daarmee doelt Perez op het aankoopbeleid van Schmidt. De Duitser haalde veel landgenoten naar Eindhoven en richtte zijn selectie in op zijn filosofie. De Eindhovenaren begonnen nog sterk aan het seizoen, maar hebben inmiddels een flinke achterstand op Ajax. Bovendien moet PSV alle zeilen bijzetten om Europese overwintering af te dwingen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen