BREAKING: 'Overmars binnenkort om tafel met Newcastle United'

25 oktober 2021, 22:55

Marc Overmars gaat binnenkort in gesprek over een klus als technisch directeur bij Newcastle United, zo weet De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. De steenrijke club, die in handen is gekomen van een Saudi-Arabische partij en miljarden te besteden heeft, is een van de hoofdtargets om aan de slag te gaan als director of football.

In Voetbalpraat geeft Driessen aan dat Overmars niet onwelwillend tegenover de klus staat. "Ze gaan binnenkort concreet worden en zullen op korte termijn met elkaar gaan praten", aldus Driessen. "Het is niet zo dat hij hoe dan ook de nieuwe man wordt daar, als hij besluit het te doen. In Engeland is het gebruikelijk om met meerdere kandidaten te praten. Overmars is er daar één van."

Lees ook: Van Basten legt uit waarom Ajax de Champions League niet wint

Volgens Driessen ziet Overmars het avontuur zeker zitten. "Natuurlijk, je hoort wel eens wat. Hij zit nu tien jaar bij Ajax, daar heeft hij het allemaal wel laten zien. Hij weet ook dat hij bij Ajax zich nooit kan gaan meten met Bayern München of Paris Saint-Germain." Bij Newcastle United heeft hij de financiële middelen om dat op termijn wél weer te gaan doen.

Newcastle United staat momenteel op de teleurstellende negentiende plaats in de Premier League, maar hoopt binnen nu en een paar jaar de wereldtop aan te vallen. Bij Ajax maakt Overmars al jarenlang furore. Niet alleen met de waanzinnige prestaties in Nederland en in Europa, maar ook met zijn lucratieve verkoopbeleid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen