'Manchester United steunt Solskjaer, spelersgroep is ontevreden'

26 oktober 2021, 12:14

Manchester United houdt voorlopig het vertrouwen in manager Ole Gunnar Solskjaer. Ondanks de zeer tegenvallende resultaten en het feit dat de spelersgroep grotendeels tegen hem gekeerd zou zijn, krijgt de Noor het voordeel van de twijfel van de clubleiding en mag hij ook na de 0-5 nederlaag tegen Liverpool aanblijven.

Dat schrijven het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports en The Athletic althans. Volgens Sky wil de clubleiding zo snel mogelijk de blik vooruit richten, omdat het programma met Tottenham Hotspur, Atalanta Bergamo en Manchester City ongekend zwaar is in de komende week. Om Solskjaer eruit te gooien, zou in aanloop naar die topwedstrijden waarschijnlijk niet het gewenste effect hebben.

Toch is ook dit besluit van voorzitters Joel en Avram Glazer niet bij iedereen goed gevallen. Volgens The Athletic zijn de spelers van United niet blij dat de clubleiding niet ingrijpt. Volgens hen was de 0-5 nederlaag tegen Liverpool wel hét moment om de coach weg te sturen, vooral omdat een belangrijk deel van de spelersgroep het vertrouwen volledig verloren in de Noorse coach.

Lees ook: 'D-Day bij Manchester United: hoofd Solskjaer ligt op het hakblok'

Dit besluit van de clubleiding van United heeft dan ook 'voor verdeeldheid gezorgd' in de kleedkamer van The Red Devils. Een gebrek aan ervaring, weinig tactisch vernuft en onvoldoende leiderschapskwaliteiten zijn de belangrijkste aantijgingen aan het adres van Solskjaer. Vooralsnog krijgt de coach echter wel het vertrouwen, al wacht hem met zijn elftal dus wel een loodzwaar programma in de komende week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen