Van den Brom verliest assistent: "Ik moet het respecteren"

26 oktober 2021, 19:52

John van den Brom moet bij KRC Genk verder zonder Dennis Haar. De assistent is na een reeks slechte resultaten op straat gezet, terwijl Van den Brom zelf nog wel mocht blijven zitten. Tijdens zijn persconferentie ging de hoofdtrainer voor het eerst in op het ontslag van zijn rechterhand.

Van den Brom benoemde daarbij dat hij Haar zelf als assistent meenam naar Genk. "We hadden bij Utrecht op een goede manier samengewerkt. We trokken dagelijks met elkaar op. Naast collega's, waren we ook vrienden. Je weet van elkaar hoe je elkaar kan helpen en steunen. Haar was dat ook voor mij", werd de trainer geciteerd door Het Laatste Nieuws

"De boodschap dat hij zal stoppen, is natuurlijk nooit een leuk moment", ging hij verder. "Niet voor Dennis en niet voor mij. Er is wederzijds respect en het is moeilijk om hierover te praten, maar we zitten in een situatie waarin iets moet gebeuren. We moeten het tij doen keren en ik moet deze beslissing respecteren. Dat doe ik ook. Wat mij betreft wil ik het daarbij laten."

Het ontslag van Haar leek een reactie op de forse 0-3 nederlaag tegen KAA Gent de dag ervoor. Het was alweer de vijfde verliespartij op rij voor Genk en in vier van die wedstrijden kwam de ploeg niet tot scoren. Van de Brom staat met Genk op een teleurstellende tiende plek in de competitie. Woensdag kan de Nederlandse trainer beginnen het tij te keren. Dat gaat zijn ploeg in de beker op bezoek bij de amateurs van Sint Eloois. 

Lees ook: KRC Genk grijpt in: Van den Brom raakt rechterhand kwijt

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen