Van den Berg hoopt volgend jaar door te breken bij Liverpool

27 oktober 2021 – Voor Sepp van den Berg wacht woensdagavond een zeer bijzonder duel. De piepjonge verdediger wordt momenteel door Liverpool verhuurd aan Preston North End, precies de twee clubs die elkaar treffen in de Carabao Cup. Voor Van den Berg is het een vreemde, maar ook prachtige ervaring.

Van den Berg hoopt volgend jaar door te breken bij Liverpool

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Dit is voor Preston de belangrijkste wedstrijd in het jaar", vertelt Van den Berg aan The Guardian. Met zijn ploeg verloor hij afgelopen weekend van rivaal Blackpool. "We zijn nog steeds gefrustreerd door die nederlaag, maar we weten dat de wedstrijd tegen Liverpool voor ons de perfecte kans is om ons te revancheren. Van den Berg kreeg van Liverpool toestemming om tegen zijn oude club te spelen. De negentienjarige verdediger kwam dit seizoen al veertien keer in actie in de Championship.

Van den Berg, die in het verleden bij PEC Zwolle speelde, droomt nog altijd van een doorbraak bij Liverpool. "Hopelijk kan ik daar over een paar jaar in de basis spelen, misschien zelfs volgend jaar. Je weet het nooit. In ieder geval is dat het doel. Voor nu gaat het goed met me, ik ben vastberaden om komende zomer te laten zien wat ik allemaal heb geleerd."

Van den Berg weet dat zijn ploeggenoten tijdens de ontmoeting met Liverpool op een shirtjesruil zullen azen. "Iedereen wil het shirt van Mohamed Salah, Sadio Mané of Virgil van Dijk. Ze gaan ervan uit dat ik het grootste contactenboekje heb. Als ik er echt een wil hebben, ga ik het misschien wel proberen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd