Jeffrey Bruma niet vervolgd voor heftig verkeersongeluk

27 oktober 2021, 14:56

Het Openbaar Ministerie heeft besloten om oud-PSV'er Jeffrey Bruma niet te vervolgen wegens betrokkenheid bij een verkeersongeluk. De centrumverdediger werd verdacht van het veroorzaken van een botsing met een andere auto, waarbij drie vrouwen gewond raakten. Het kan echter niet worden bewezen dat de verdediger te hard reed.

Dat meldt Omroep Brabant. Een van de drie slachtoffers liet een onderzoek uitvoeren, omdat Bruma met zijn Audi veel te hard zou hebben gereden. Uit het onderzoek bleek dat Bruma 67 kilometer per uur reed, terwijl een maximumsnelheid van vijftig toegestaan was. De politie is echter van mening dat de vrouwen voorrang hadden moeten verlenen aan Bruma.

De verdediger hield jarenlang vol dat hij zich keurig aan de maximumsnelheid hield terwijl hij op een weg in Brabant reed. Toch leverde de botsing twee in elkaar gedeukte auto's op. Het Openbaar Ministerie heeft besloten de verdediger niet te vervolgen, omdat het sporenbeeld na de aanrijding niet goed is vastgelegd. De verdediger gaat daardoor vrijuit.

25-voudig international Bruma speelde in 2014 bij PSV en verdiende in 2016 een transfer naar VfL Wolfsburg. De 29-jarige verdediger speelde de laatste jaren op huurbasis bij Schalke 04 en FSV Mainz. Sinds deze zomer staat hij onder contract bij het Turkse Kasimpasa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen