Zerrouki helpt FC Twente met prachtgoal langs amateurs

27 oktober 2021, 20:49   Bijgewerkt: 27 oktober 2021, 21:11

FC Twente heeft met pijn en moeite gewonnen in het bekertoernooi van O.S.S. '20. Ramiz Zerrouki zorgde voor de enige twee treffers van de wedstrijd. Dat deed hij op schitterende wijze met een droge knal in de rechterbovenhoek. Het doelpunt viel al vroeg, maar doordrukken zat er niet in voor Ron Jans en zijn mannen.

Na vijftien minuten spelen kreeg de middenvelder de bal aangespeeld, waarna hij met een halve draai zijn tegenstander kwijt was. Meteen daarna besloot Zerrouki om uit te halen vanaf een meter of 25. Doelman Rick van der Leest kon alleen maar kijken hoe de bal perfect de goal in vloog. Overigens kon de keeper zich daarna nog wel een aantal keer onderscheiden met een goede ingreep. 

FC Twente speelde aanvallend tegen de amateurs. Spits Manfred Ugalde speelde bijvoorbeeld op het middenveld, dicht bij aanvalsleider Ricky van Wolfswinkel. Na iets meer dan een half uur, miste de Nederlandse spits een strafschop. Hij schoot de bal over de goal van Van der Leest in het stadion van TOP Oss, waar de ploeg voor een keer mocht spelen.

Het versterkte het gevoel bij de amateurs dat er iets mogelijk was tegen FC Twente. Na rust kreeg de ploeg ook een aantal kansjes, maar Lars Unnerstall hoefde niet vaak in te grijpen. In de blessuretijd bleven de amateurs jagen op een stunt, maar het zat er niet in. Sterker nog: Zerrouki gooide met zijn tweede doelpunt de wedstrijd in het slot, waardoor de Enschedese Eredivisionist doorbekert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen