'Diallo wil alsnog naar Feyenoord, Eredivisie-verhuur voor Baldé'

28 oktober 2021, 09:46

Feyenoord heeft nog altijd goede papieren voor het binnenhalen van Amad Diallo (19). De talentvolle aanvaller van Manchester United was afgelopen zomer op weg naar De Kuip, maar door een blessure ging de overgang op het laatste moment niet door. In de winterstop gaat de club een nieuwe poging wagen, zelf staat de buitenspeler er wel voor open.

Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt althans, die afgelopen zomer de primeur had van de overgang van Diallo naar De Kuip én meldde ook als eerste toen de overgang onverwacht niet meer doorging vanwege een blessure. Eerder al werd duidelijk dat Feyenoord nog altijd interesse heeft en Manchester United hem wel naar Rotterdam wil laten gaan.

Dat Diallo zelf ook belangstelling heeft voor een gang naar De Kuip, maakt de deal makkelijker rond te maken in de winterstop. Daarbij heeft de club wel duidelijk aangegeven dat het dan niet om een half jaar, maar bij sterke voorkeur voor anderhalf jaar moet gebeuren. Na het afhaken van Diallo werd door Frank Arnesen Reiss Nelson alsnog binnengehaald op huurbasis.

Lees ook'Feyenoord meldt zich in de winter weer bij Manchester United'

Tijdelijk vertrek Baldé

Met de vermoedelijke komst van Diallo naar Feyenoord neemt het perspectief voor Aliou Baldé verder af. De achttienjarige buitenspeler werd vorig seizoen met het oog op de toekomst gehaald, maar speelde dit seizoen slechts negen minuten in de hoofdmacht. De Stadionclub zou hem willen verhuren, maar wel naar een club in de Eredivisie. Concreet geïnteresseerde partijen worden overigens nog niet genoemd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen