Advocaat tegenstander Labyad: "Aangifte van zware mishandeling"

29 oktober 2021 – Ajax-voetballer Zakaria Labyad is betrokken geraakt bij een mishandelingszaak. De middenvelder wordt door een stukadoorsbedrijf uit de Haarlemmermeer beschuldigd van 'zware mishandeling'. Volgens de advocaat van zijn tegenpartij – tegen wie Labyad zelf overigens ook een zaak heeft lopen – is tegen dat misdrijf de aangifte gedaan.

Advocaat tegenstander Labyad: "Aangifte van zware mishandeling"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat Karim Aachboun weten tegenover de ochtendkrant. Volgens de advocaat is er aangifte gedaan van 'onder meer' zware mishandeling, die zou hebben plaatsgevonden op 5 juli 2020. "Ik zal korte termijn hierover ook contact gaan leggen met Ajax", stelt de advocaat van de tegenpartij van Labyad, die zelf een proces aanspande voor onder meer huisvredebreuk tegen de aannemer.

De advocate van de voetballer laat weten het 'te betreuren' dat de media wordt gezocht door de tegenpartij. "Cliënt betreurt het dat de aannemer de media op zoekt voor een geschil dat reeds in onderzoek is bij het Openbaar Ministerie en de rechtspraak, ook wat betreft de rol van de aannemer zelf waartegen een aangifte loopt", aldus Mariëlle van Essen namens de familie Labyad. Volgens de advocate is het op dit moment vooral zo dat de goede naam van de voetballer beschadigd zou worden door deze stap naar De Telegraaf.

Lees ook: Ajax-middenvelder Labyad betrokken bij mishandelingszaak

Beide partijen beschuldigen elkaar van meerdere strafbare feiten. Een strafeis is door het Openbaar Ministerie nog niet gedaan, een uitspraak van de rechter dus evenmin. Op de desbetreffende dag in de zomer van 2020 kwam de politie wel ter plaatse, maar werden er op dat moment geen aanhoudingen verricht.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd