Wijziging in Ajax-basis; Mazraoui en Labyad ziek

30 oktober 2021, 17:38   Bijgewerkt: 30 oktober 2021, 18:14

Erik ten Hag heeft in de formatie van zijn Ajax één wijziging doorgevoerd ten opzichte van zijn gebruikelijke elf. Zo is het Devyne Rensch die terugkeert in de basis. Dit gebeurt ten koste van Noussair Mazraoui, die ook niet op de bank plaats zal nemen. 

De reden daarvoor is dat Mazraoui ziek is. Dat is ook de officiële lezing het geval van Zakaria Labyad, die deze week in opspraak raakte na vermeende betrokkenheid bij een mishandelingszaak. Ook hij zal tegen Heracles dus niet op de bank plaatsnemen. 

Lees ook: 'Labyad meldt zich ziek bij Ajax

De overige tien namen in de basisopstelling zijn dezelfde als gebruikelijk, met Steven Berghuis op het middenveld op de plek van Davy Klaassen en Remko Pasveer onder de lat. André Onana traint sinds deze week weer mee met Ajax 1, maar zit tegen Heracles Almelo nog niet bij de wedstrijdselectie. Pas vanaf komende donderdag mag de doelman ook weer wedstrijden spelen.

Om 18.45 uur trappen Heracles en Ajax af in Almelo. De Heraclieden, die op plek dertien staan in de Eredivisie, hebben voor het duel een extra verdediger opgesteld in de vorm van Navajo Bakboord. Noah Fadiga keert terug van zijn schorsing en is er ook weer bij; Bilal Basacikoglu moet op de bank plaatsnemen. 

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich; Fadiga, Rente, Knoester, Quagliata, Bakboord; Kiomourtzoglou, De La Torre, Vloet; Sierhuis, Burgzorg

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen