Ten Hag bespreekt situatie Labyad: "Dan heeft hij niks te vrezen"

30 oktober 2021, 19:00

Erik ten Hag is zaterdagavond vlak voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo ingegaan op de situatie rondom Zakaria Labyad. De middenvelder van Ajax is door politie gehoord in een onderzoek naar mishandeling. Ten Hag heeft het voorval ook al met Labyad zelf besproken.

"Met Zakaria is het wel goed", aldus Ten Hag voor de camera van ESPN. "We hebben het besproken en dit speelt al een tijdje. Maar het is een privékwestie en dus voor ons een interne aangelegenheid. Hij zit er vrij ontspannen in, want hij weet wat er gebeurd is. Als je normen en waarden hanteert en je hebt daar naar geleefd, dan heb je niks te vrezen."

Lees ook: Ajax-middenvelder Labyad betrokken bij mishandelingszaak

In de zomer van 2020 zou Labyad slaags zijn geraakt met een aannemer, die werkzaamheden had verricht bij zijn villa. De Ajacied was niet tevreden met het geleverde werk en zou hebben gedreigd met een vuurwapen. Labyad zou echter ook aangifte hebben gedaan van huisvredebreuk en bedreiging door het stukadoorsbedrijf.

Labyad is vanavond niet van de partij als Ajax het opneemt tegen Heracles. De bankzitter heeft zich ziekgemeld en is dus niet met zijn ploeggenoten afgereisd naar Almelo. Het is niet bekend wanneer de 28-jarige Utrechter weer bij de selectie aansluit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen