'Agüero kampt met hartritmestoornis en reageert bezorgd'

31 oktober 2021, 15:54

Tijdens de wedstrijd van FC Barcelona tegen Deportivo Alaves van afgelopen zaterdag werd het publiek opgeschrikt door een naar incident. Spits Sergio Agüero ging naar de grond, omdat hij last had van zijn borstkas en werd daar minutenlang behandeld. Uiteindelijk werd hij naar het ziekenhuis vervoerd en nu blijkt uit de eerste prognose dat hij kampt met een hartritmestoornis.

Volgens Diario Sport had de Argentijn last van ademhalingsproblemen en een drukkende pijn op de borst. Door de duizeligheid moest hij erbij gaan zitten en het eerste hartonderzoek in het ziekenhuis wijst uit dat hij een hartritmestoornis heeft. SPORT weet te melden dat Agüero kalm heeft gereageerd, maar wel zijn bezorgdheid heeft geuit over het vervolg.

In 2009 heeft de spits al eens eerder te maken gehad met hartritmestoornissen en nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat de gevolgen zullen zijn voor de komende weken. Het lijkt echter uitgesloten dat hij komende week in actie komt in de Champions League tegen Dinamo Kiev. Dinsdag zal Barcelona moeten winnen van de Oekraïners om nog kans te maken op overwintering in het miljardenbal.

Lees ook: FC Barcelona-spits Agüero naar het ziekenhuis met hartklachten

Agüero kwakkelt het hele seizoen al bij FC Barcelona. Deze zomer werd hij transfervrij overgenomen van Manchester City, maar blessures zorgden ervoor dat hij lang niet fit genoeg was om te spelen. De laatste wedstrijden kwam hij echter steeds meer aan spelen toe en tegen Alaves stond hij zelfs in de basis, maar voorlopig zal hij dus wederom even uit de roulatie zijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen