'Nieuwe trainer voor Bergwijn? Spoedberaad bij Spurs'

31 oktober 2021 – Vitesse neemt het donderdagavond op tegen Tottenham Hotspur. Het is de vraag wie dan voor de spelersgroep staat bij de Londenaren, waar Steven Bergwijn onderdeel van is. Nuno Espírito Santo moet namelijk vrezen voor zijn ontslag na de 0-3 nederlaag tegen Manchester United. De clubleiding zou zelfs al bij elkaar zijn om over de positie van de oefenmeester te praten.

'Nieuwe trainer voor Bergwijn? Spoedberaad bij Spurs'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Fabrizio Romano. De Italiaanse journalist meldt dat de coach ontslagen kan worden, maar dat er nog geen knoop is doorgehakt bij het bestuur van de Londenaren. Momenteel wordt er druk overlegt en de transferexpert sluit dan ook niet uit dat het overleg nog uren gaat duren. De trainer werd deze zomer aangesteld, maar stond nu al onder druk. Na de afgang tegen Manchester United, dat ook alles behalve in vorm is, is zijn situatie er niet beter op geworden.

Espírito Santo maakte de afgelopen seizoenen indruk bij Wolverhampton Wanderers en leek dus een logische naam toe José Mourinho vervangen moest worden. In de Premier League staat de Engelse topclub onder zijn leiding op een teleurstellende achtste plaats met vijftien punten uit tien wedstrijden. Dat is niet goed genoeg voor de fans. Wat het nog pijnlijker maakt, is dat rivaal Chelsea de koploper is. Die ploeg heeft al tien punten meer verzameld.

Ook in de Conference League loopt het vooralsnog niet, terwijl de club vooraf werd gezien als grote titelfavoriet. In de poule met Stade Rennais, Vitesse en NS Mura staan de Londenaren derde. Anderhalve week geleden wonnen de Arnhemmers met 1-0. Donderdag staat de tweede wedstrijd tussen beide ploegen op het programma.

Reacties

Premier League

gerelateerd