Real Madrid en Sevilla ruiken bloed na late domper voor Sociedad

31 oktober 2021, 23:06   Bijgewerkt: 31 oktober 2021, 23:14

Real Sociedad heeft de derby tegen Athletic Bilbao niet weten te winnen. De ploeg leek lang op weg naar een nieuwe driepunter, maar in de blessuretijd ging het mis voor de koploper van La Liga. Dat betekent dat Real Madrid en Sevilla de koppositie deze speelronde over kunnen nemen. Die ploegen hebben één punt minder, maar nog wel een wedstrijd tegoed.

Alexander Isak leek de matchwinner te worden. Hij zorgde na iets minder dan een uur te spelen voor de 1-0 uit een strafschop. Vooral na de rode kaart van Bilbao-verdediger Iñigo Martínez in minuut 84 leek de wedstrijd wel gespeeld. Niets bleek echter minder waar. In de blessuretijd zorgde Iker Muniain voor de gelijkmaker, waardoor Sociedad de koppositie deze speelronde dus kwijt kan raken.

Vooral Alejandro Remiro, de doelman van de nummer één zal balen, aangezien hij totaal niet vrijuit ging bij de treffer. De vrije trap leek makkelijk te pakken, maar hij bokste de bal via de lat zijn eigen goal in. Daardoor eindigde de Baskische derby in een gelijkspel, waar beide ploegen weinig tot niets mee opschoten. Sociedad heeft nu 25 punten na twaalf wedstrijden, waar de rivaal na elf duels achttien punten heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen