Van Wonderen had comeback al opgegeven: "Dit is geweldig"

31 oktober 2021, 23:52

Go Ahead Eagles heeft op indrukwekkende wijze drie punten gepakt in de Eredivisie. De Deventenaren leken rekening te moeten houden met een nederlaag tegen Fortuna Sittard, maar bogen een 1-3 achterstand op waanzinnige wijze om. Go Ahead boekte een 4-3 zege, tot verbazing van coach Kees van Wonderen.

Van Wonderen dacht dat hij zich neer moest leggen bij een nederlaag. Fortuna kwam op een 0-2 voorsprong en had ook de 1-3 op zak. "Ik had eigenlijk geen moment het gevoel dat we hier nog zouden gaan winnen. Na de 3-3 hoop je dat de bal nog één keer goed valt. Maar eigenlijk had ik niet echt het gevoel dat er hier iets te halen was voor ons. Gelukkig ziet je er wel eens naast", glimlachte hij voor de camera van ESPN.

Lees ook: Woorden schieten tekort voor knotsgekke zege Go Ahead

Van Wonderen vindt dat Go Ahead uiteindelijk de verdiende winnaar is. "Zeker  als je kijkt naar onze kansen ten opzichte van Fortuna Sittard en de manier waarp wij speelden. Het is fantastisch hoe de ploeg zich over de teleurstellingen heen heeft kunnen zetten", aldus Van Wonderen, die het publiek aanwees als een bepalende factor in de wedstrijd."

Dankzij de 4-3 overwinning op Fortuna Sittard steeg Go Ahead Eagles knap naar de achtste plaats in de Eredivisie. De promovendus heeft al zestien punten verzameld en is daarmee keihard op weg naar een verlengd verblijf op het hoogste niveau.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen