Flinke dompers: Bakker en Van der Hoorn voorlopig uit de roulatie

1 november 2021, 15:58

FC Utrecht moet het voorlopig stellen zonder Mike van der Hoorn. De 29-jarige centrumverdediger, die deze zomer terugkeerde op het oude nest, hield een hersenschudding over aan de Eredivisie-ontmoeting met Willem II afgelopen zondag. Zijn ploeg boekte desondanks een klinkende 5-1 overwinning.

Dat laat de club weten. Van der Hoorn botste in de 53ste minuut met directe tegenstander Kwasi Wriedt en moest zich direct laten wisselen. Van der Hoorn verliet het veld duizelig en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat de verdediger een hersenschudding heeft opgelopen. Het is niet exact duidelijk hoe lang hij moet missen, maar duidelijk is dat hij komend weekend absent zal zijn.

Op de clubwebsite van FC Utrecht reageerde de verdediger voor het eerst. "De berichten en steunbetuigingen die ik sinds gistermiddag heb ontvangen, doen me goed. Het gaat gelukkig al wat beter met me. Het is nu zaak op een verantwoorde manier toe te werken naar mijn rentree op het veld. Omdat een hersenschudding een complexe blessure is, is moeilijk in te schatten wanneer dat precies zal zijn."

Bakker

Ook Mitchel Bakker kreeg een flinke domper te verwerken. De linksback van Bayer Leverkusen, basisspeler in de Duitse Bundesliga, is vier weken uitgeschakeld. Het jeugdproduct van Ajax raakte tijdens de verloren wedstrijd tegen VfL Wolfsburg geblesseerd aan zijn enkel en moet voorlopig toekijken. Bakker verruilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer voor een avontuur in Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen