Opmerkelijk: Solskjaer geniet van kritiek op zijn functioneren

1 november 2021 – Ole Gunnar Solskjaer lijkt weinig problemen te hebben met de forse kritiek die hij krijgt op zijn functioneren. Manchester United presteert wisselvallig onder de Noor en overweegt naar verluidt afscheid te nemen van de coach, maar zelf is hij nog altijd strijdbaar. Afgelopen weekend leidde hij zijn ploeg naar een 0-3 overwinning op Tottenham Hotspur.

Opmerkelijk: Solskjaer geniet van kritiek op zijn functioneren

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Daarmee rekende hij af met het magere resultaat van de week ervoor. In eigen huis zette United zichzelf voor schut door een 0-5 nederlaag te slikken tegen topclub Liverpool. "Kritiek kan je aan het twijfelen brengen, maar je kan er ook door voor jezelf opkomen. Persoonlijk geniet ik van de kritiek, laat maar komen. Het is het werk van analytici om kritisch te zijn. Ik heb helemaal geen zin om het gevecht aan te gaan."

Solskjaer vertelde het op een persconferentie in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Atalanta. United wist de heenwedstrijd tegen de Italianen met 3-2 te winnen en is daardoor koploper in de Champions League-poule. Met zes punten bedraagt de voorsprong op nummer twee Villarreal nu twee punten en is United dicht bij overwintering.

In de Premier League is United vooralsnog wisselvallig. De ploeg van Solskjaer staat na tien speelronden op de vijfde plaats en heeft een achterstand van acht punten op koploper Chelsea. Ook Liverpool, Manchester City en West Ham United presteren momenteel beter.

Reacties

UEFA Champions League

gerelateerd