Pérez kritisch op Antony: "Weer terug op aarde"

1 november 2021, 16:50   Bijgewerkt: 1 november 2021, 16:57

Kenneth Pérez is niet te spreken over het optreden van Ajax op bezoek bij Heracles Almelo dit weekend. De Tukkers hielden de koploper van de Eredivisie op een 0-0 gelijkspel en hielden het matig presterende Ajax daarmee uitstekend in bedwang. Volgens Pérez is het verschil bij de Amsterdammers met de laatste weken enorm.

"De laatste wedstrijden kwamen we superlatieven tekort, waren ze enorm goed", vertelde Pérez bij Dit was het weekend. "Tegen Heracles waren ze uit vorm en hadden ze het gewoon niet. Dan is Heracles ook nog eens een vervelende tegenstander die overal tussen zit. Bij Ajax ging echter heel veel mis zaterdagavond", constateerde de Deense oud-middenvelder.

Pérez vond vooral Antony dramatisch spelen in Erve Asito. "Tegen Dortmund dacht ik: wát een speler. Alles lukte, hij deed alles goed. Maar tegen Heracles was het allemaal net niet: zijn handelingssnelheid, zijn aannames... Ik denk dat hij het gevoel had: ik ben geweldig geweest. Maar hij is weer even terug op aarde."

Ajax incasseerde dit seizoen pas drie tegengoals, maar moest al zeven verliespunten slikken. FC Utrecht won met 0-1, terwijl Heracles en FC Twente de regerend landskampioen op een gelijkspel hielden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen