De Mos looft Teze en Vertessen, maar kraakt middenveld PSV

1 november 2021, 20:34

Aad de Mos is duidelijk niet te spreken over het optreden van het middenveld van PSV. Tegen FC Twente (5-2 overwinning) koos coach Roger Schmidt voor een blok met Olivier Boscagli, Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré. Het trio kan rekenen op forse kritiek van De Mos, die wél complimenten had voor twee andere spelers.

De Mos zag dat PSV het voor rust lastig had tegen FC Twente. "Het middenveld van PSV was niet in evenwicht", constateert de analyticus voor de camera van het Eindhovens Dagblad. "Er is geen samenwerking. Met Boscagli, Sangaré en Van Ginkel komt PSV aan de bal heel veel tekort, het veldspel op het middenveld valt dan tegen. In denk dat PSV uiteindelijk blij moet zijn dat Lars Unnerstall niet speelde bij FC Twente."

Een van de uitblinkers bij PSV was Jordan Teze. De rechtsback kreeg de voorkeur boven aanwinst Philipp Mwene. "Met alle respect, maar hij speelde bij FSV Mainz. Dat is geen topclub. Teze is een eigen product en heeft het afgelopen seizoen fantastisch gedaan. Het lijkt me dus logisch dat je Teze, Obispo en Vertessen de kans geeft. Soms begrijp in de beslissingen niet."

De Mos, die verwacht dat PSV donderdag een 2-2 gelijkspel boekt tegen AS Monaco in de Europa League, is fan van Yorbe Vertessen. "Een typische PSV-speler, die ook verdedigend zijn werk doet. Ik vind hem altijd een beetje nederig, hij werkt keihard voor zijn ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen