Hartonderzoek zet Agüero maanden buitenspel bij FC Barcelona

1 november 2021, 20:57   Bijgewerkt: 2 november 2021, 08:06

FC Barcelona moet het voorlopig stellen zonder Sergio Agüero. De Argentijnse steraanvaller moest zich afgelopen weekend tegen Deportivo Alavés (1-1) laten wisselen en werd naar het ziekenhuis gebracht voor een onderzoek aan zijn hart. De club communiceert nu dat Agüero de komende drie maanden niet inzetbaar zal zijn.

'Hij is onderworpen aan een diagnostisch en therapeutisch proces door Dr. Josep Brugada', schrijft de club op haar eigen kanalen. 'Hij is niet beschikbaar voor selectie en de komende drie maanden zal de effectiviteit van de behandeling worden geëvalueerd om zijn herstelproces te bepalen.'

Daarmee krijgt het verblijf van Agüero in Barcelona opnieuw een zwarte bladzijde. Zijn avontuur begon al teleurstellend nadat Lionel Messi zijn contract in Camp Nou niet kon verlengen, terwijl Agüero op dat moment zelf met een kuitblessure kampte. De 33-jarige spits kwam dit seizoen daardoor pas vijf wedstrijden in actie. Tegen Real Madrid tekende hij met zijn late 1-2 voor zijn enige goal in dienst van de Catalanen.

Agüero werd deze zomer transfervrij opgepikt, nadat zijn contract afliep bij Manchester City. De topspits is naar verwachting pas weer in februari beschikbaar voor wedstrijdminuten bij de Spaanse grootmacht. De aanvaller beschikt over een contract dat hem tot de zomer van 2023 aan FC Barcelona bindt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen