'Dit monsterlijke salaris gaat Conte verdienen in Londen'

2 november 2021, 10:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tottenham Hotspur is in de afrondende fase wat betreft de onderhandelingen met Antonio Conte. De Italiaanse topcoach neemt waarschijnlijk nog deze week het stokje over van de ontslagen Nuno Espírito Santo, die werd geslachtofferd na dramatische resultaten in de Premier League. Conte zal tot de best betaalde coaches van Engeland gaan behoren.

De 52-jarige Italiaan gaat volgens diverse Engelse en Italiaanse bronnen een contract voor achttien maanden tekenen. Dat betekent dat hij vastligt tot de zomer van 2023. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zet Conte spoedig zijn handtekening onder een contract ter waarde van twintig miljoen Britse pond, omgerekend zo'n 23,5 miljoen euro.

Romano weet eveneens dat Conte al voet op Engelse bodem heeft gezet en dat alleen details hem nog scheiden van een samenwerking. Volgens The Telegraph is het waarschijnlijk dat de coach dinsdag al voor de eerste keer op het trainingsveld van de Spurs staat. De coach zou dan komende donderdag voor de eerste keer plaatsnemen op de trainersstoel, als Tottenham in eigen huis Vitesse treft.

Conte werd afgelopen zomer ontslagen bij Inter, nadat hij de ploeg naar de eerste landstitel in elf jaar had geleid. De Italiaan werd het niet eens met het transferbeleid.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen