Kieft zag 'kutwedstrijd' Feyenoord: "Hij was de allerslechtste"

1 november 2021 – Wim Kieft heeft zondag niet bepaald genoten van de Rotterdamse derby tussen Sparta en Feyenoord. De bezoekers namen in extremis de volle buit mee naar huis, nadat invaller Cyriel Dessers de 0-1 op het scorebord schoot. De analyticus was keihard in zijn oordeel over enkele spelers van de topclub.

Kieft zag 'kutwedstrijd' Feyenoord: "Hij was de allerslechtste"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het was een kutwedstrijd", stak Kieft keihard van wal aan tafel bij Veronica Inside. "Feyenoord was zo ongelofelijk slecht en Orkun Kökcü was de slechtste van allemaal. Hij leverde simpele ballen in, ging ze achterin ophouden en scoort nauwelijks. Het was gewoon een drama." Kökcü is dit seizoen basisspeler bij Feyenoord, maar kan zich vooralsnog niet stabiel onderscheiden.

Zijn tafelgenoot Johan Derksen was het eens met Kieft. Ook Marcos Senesi maakt op hem geen verpletterende indruk. "In mijn ogen is hij echt geen sterspeler bij Feyenoord. In mijn ogen is hij een heel normale verdediger, heel beperkt in zijn kwaliteiten."

Door de overwinning behield Feyenoord de aansluiting met de top drie. De achterstand op koploper Ajax bedraagt bovendien slechts vier punten. PSV en FC Utrecht staan eveneens hoger, maar de Rotterdammers hebben nog een inhaalwedstrijd tegoed.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd