'Opvallende' stap Malacia: "Denkt na over periode na Feyenoord"

2 november 2021, 18:01

Tyrell Malacia is mogelijk bezig met een volgende stap. De linksback van Feyenoord is onlangs namelijk overgestapt naar zaakwaarnemer Ali Dursun, zo weet clubwatcher Martijn Krabbendam. Hij maakte daaruit op dat Malacia in ieder geval overweegt op Feyenoord op termijn achter zich te laten.

Het nieuws over de nieuwe zaakwaarnemer van Malacia bracht Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. "Het betekent wel dat die jongen nadenkt over een periode na Feyenoord", zo stelde hij. "Er was afgelopen zomer al interesse voor hem, van Club Brugge. Zij wilden een aantal miljoen voor hem betalen, maar hij is uiteindelijk gebleven. Het is wel opvallend dat hij nu hiervoor kiest."

Dat Malacia aan een volgende stap denkt is volgens Krabbendam overigens om meerdere redenen niet vreemd. Zo zou ook de club de transferinkomsten nog altijd goed kunnen gebruiken. "Vergis je niet: Feyenoord moet verkopen. Vergeet de jaarcijfers niet", doelde hij op het verlies van zeventien miljoen euro dat onlangs door de club werd gepresenteerd.

Lees ook: Feyenoord presenteert donkerrode cijfers: zeventien miljoen 'rood'

Lees ook: Toelichting jaarcijfers: verkoop spelers noodzaak voor Feyenoord?

Malacia is niet de enige aanwinst van Dursun. Onlangs sloot ook Donny van de Beek zich al aan bij die zaakwaarnemer. Zijn wens om Manchester United, waar hij maar niet aan spelen toekomt, achter zich te laten, leek een belangrijke factor in die stap. Daarnaast behartigt Dursun ook de belangen van Frenkie de Jong en Justin Bijlow. "Dat wordt op deze manier een aardige speler op de markt", concludeerde Krabbendam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen