PSV mist vijftal tegen Monaco; Doan opvallend snel hersteld

3 november 2021 – PSV heeft de negentienkoppige selectie bekend gemaakt waarmee het woensdagavond afreist naar Monaco. Daarin was geen plek voor de zieke Mario Götze. De spelmaker gold in aanloop naar het duel nog als twijfelgeval, maar is dus niet op tijd hersteld.

PSV mist vijftal tegen Monaco; Doan opvallend snel hersteld

Naast Götze ontbreken ook sterkhouders Noni Madueke en Cody Gakpo, evenals Ryan Thomas en Davy Pröpper. Drie van de vier zijn al langer geblesseerd; alleen Pröpper kwam afgelopen weekend nog wel als invaller in actie in de Eredivisiewedstrijd tegen FC Twente.

Net als Gakpo, Madueke en Thomas werd ook Ritsu Doan voor de interlandbreak niet meer terugverwacht, maar de Japanner zit opvallend genoeg wel bij de selectie. Hij keert daarmee dus een stuk sneller dan verwacht terug van de blessure die hij tijdens de laatste interlandperiode opliep.

PSV trapt donderdagavond om 18:45 uur af in en tegen Monaco. De Monegasken gaan na drie wedstrijden met zeven punten aan kop in groep B, gevolgd door Real Sociedad met vijf, PSV met vier en het nog puntloze Sturm Graz als hekkensluiter. 

PSV

gerelateerd