Verbeek niet bezig met kritiek op dubbelrol: "Boeit mij echt niet"

3 november 2021, 15:50

Gertjan Verbeek ligt er niet wakker van dat mensen commentaar hebben op het feit dat hij zowel voetbaltrainer als voetbalanalist is. De geboren Deventenaar is werkzaam bij Almere City FC en combineert dat met een functie bij ESPN. Daar is nogal wat kritiek op.

In gesprek met Voetbal International gaat Verbeek in op die kritiek, maar de nuchtere oefenmeester ligt daar niet wakker van. "Zoals supporters commentaar hebben op mij, heb ik als analyticus vanuit mijn kennis en kunde commentaar op wedstrijden. Dat er mensen zijn die daar vraagtekens bij hebben, dat boeit mij echt niet."

Toen Verbeek afgelopen zomer neerstreek in Almere maakte hij direct de afspraak dat hij werkzaam kon blijven bij ESPN. "ESPN is blij met mij, de club is akkoord en verder bepaal ik zelf wat ik doe en zolang mijn vrouw het goed vindt dat ik hele dagen van huis ben, is het prima. Dat is het enige wat voor mij relevant is, al die andere meningen niet."

De start van Almere City is echter teleurstellend. De club uit Flevoland wil zo snel mogelijk promoveren naar de Eredivisie, maar staat na dertien wedstrijden op de achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Aanstaande zondag nemen de manschappen van Verbeek het in eigen stadion op tegen ADO Den Haag, de nummer elf van de ranglijst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen