Boadu waarschuwt Monaco: "Moeten PSV heel serieus nemen"

3 november 2021 – Myron Boadu kijkt uit naar het treffen tussen AS Monaco en PSV. De spits speelt donderdagavond in de Europa League tegen de Eindhovaren en was in de heenwedstrijd trefzeker. Op de persconferentie erkende Boadu dat zijn eerste maanden in Monaco lastig zijn.

Boadu waarschuwt Monaco: "Moeten PSV heel serieus nemen"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Dat is normaal voor iemand van twintig die te maken krijgt met een nieuw land, andere comeptitie en nieuwe teamgenoten", aldus Boadu op de clubwebsite van de Monegasken. "Dat is zeker niet gemakkelijk, maar de trainer en mijn teamgenoeten hebben me geholpen. Tegen PSV kon ik eerder al een doelpunt maken, dus ik ben er blij en kom hier met een glimlach naar de training. Ik voel me goed."

Boadu kent de tegenstander natuurlijk zijn tijd bij AZ en weet wij hij van de ploeg van Roger Schmidt kan verwachten. "Ik denk dat ze agressief zullen spelen, net zoals in de heenwedstrijd. Dat was vooral zo in de tweede helft. Wij moeten zelfverzekerd zijn en ons eigen voetbal spelen. We zullen erg goed moeten verdedigen om PSV pijn te kunnen doen als we daar de kans voor krijgen."

In de voorbereiding op het belangrijke duel in de Europa League waren bij Monaco veel ogen gericht op Boadu, die zijn ploeggenoten van de nodige informatie kon voorzien. "Ik heb gezegd dat PSV een hele grote club is. We weten dat dit team van een hoog niveau is en ik heb mijn teamgenoten gezegd dat ze deze tegenstander heel serieus moeten nemen. Maar ik heb veel vertrouwen in mijn eigen team."

PSV

gerelateerd