Becker wil revanche op Feyenoord: "Wedstrijd met ander gezicht"

3 november 2021, 19:28

Sheraldo Becker hoopt donderdagavond met Union Berlin drie punten te pakken tegen Feyenoord. De aanvaller verloor eerder met 3-1 in de Kuip en vindt dat zijn werkgever zich moet revancheren voor eigen publiek. Het is volgens Becker duidelijk dat Union uit een ander vaatje moet tappen.

"Dit wordt zeker een mooie wedstrijd", voorspelt Becker voor de camera van ESPN. "Als wij winnen, hoeven we niet naar andere te kijken. In Rotterdam waren we te passief en kregen we Feyenoord niet onder druk. Ik kan natuurlijk niet vertellen hoe we het morgen gaan doen, maar de wedstrijd zal een ander gezicht krijgen. De trainer heeft aangegeven dat er een grote kans is dat ik in de basis zal staan."

In Berlijn wordt Feyenoord gesteund door duizenden fans. Daar is men in Duitsland behoorlijk druk mee na de ongeregeldheden bij de heenwedstrijd tussen beide ploegen. "Wat er in Rotterdam is gebeurd is natuurlijk heftig en dat mag niet gebeuren. Alleen wij als spelers hebben de focus op Feyenoord. De mensen eromheen die hebben er meer last van. Voor ons geldt er maar één ding. Dat is de volle focus op morgen."

Becker speelde in Nederland bij Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag. De international van Suriname is bezig aan zijn derde seizoen in Berlijn en krijgt geregeld speeltijd van trainer Urs Fischer. Union staat zesde in de Bundesliga, maar heeft het lastig in de Conference League. Na drie wedstrijden staat de teller in groep E pas op drie punten. Daarmee staan de Duitsers op de vierde plek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen