Letsch verwacht ander Spurs: "Denk dat ze wel 'all-in' zullen gaan"

3 november 2021 – Thomas Letsch houdt er rekening mee dat Tottenham Hotspur dit keer niet met een B-team tegen Vitesse zal spelen. De Londenaren gingen twee weken geleden verrassend met 1-0 onderuit in GelreDome en Letsch verwacht dat de grootmacht dat niet nog een keer wil laten gebeuren.

Letsch verwacht ander Spurs: "Denk dat ze wel 'all-in' zullen gaan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"We focussen ons op onszelf en hebben een goed plan", vertelt Letsch in de voorbeschouwing op de clubwebsite. "Net als de vorige keer, toen we verdiend wonnen. Welke opstelling ik verwacht? Ik denk dat ze wel 'all-in' zullen gaan. Het wordt een 'big match'. Onze kansen zijn misschien niet groot, maar dat wil niet zeggen dat wij er niet vol voor gaan. Wat wel prettig is, is dat we door de vorige wedstrijd iets vrijer kunnen spelen. Hier valt vooral iets te winnen voor ons."

Het treffen tussen Tottenham en Vitesse in de Conference League is donderdagavond de eerste wedstrijd voor Antonio Conte, de nieuwe manager van de Londenaren. "Een uitstekende trainer. Hij weet altijd en overal een duidelijke structuur en een hechte organisatie neer te zetten", weet Letsch. "Een nieuwe coach betekent voor de Spurs nieuwe ideeën en misschien ook wel een herstart. Daar schuilt voor ons een risico, maar dat maakt het juist ook wel weer mooi."

Vitesse won de thuiswedstrijd tegen Tottenham met 1-0 en staat er na drie duels beter voor dan de Spurs. De Arnhemmers bezetten de tweede plek met zes punten en staan zodoende twee punten voor op de tegenstander van donderdagavond (21.00 uur). De koploper van groep G is het Franse Stade Rennes (zeven punten), terwijl het nietige NS Mura uit Slovenië de nog puntloze hekkensluiter is.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd