Slot verwacht dat fans zich gedragen: "De steun zal massaal zijn"

3 november 2021, 22:30

Arne Slot heeft zich op de persconferentie laten horen richting de supporters van Feyenoord. De oefenmeester verwacht dat de duizenden Nederlanders in Berlijn zich goed zullen gedragen rond het treffen met Union Berlin. Eerder ging het in Rotterdam nog helemaal mis rond dit treffen.

"Sinds ik bij Feyenoord zit, spreek ik me continu uit in het geval er zaken niet goed gaan", sprak Slot op de clubwebsite. "Dat doe ik nu weer. Ook al was de eerste aanzet niet zo positief, ik hoop en verwacht dat onze supporters zich vanaf nu op een goede manier laten zien. Het is bijzonder dat er zoveel mensen meegaan. In het stadion vond ik de sfeer twee weken terug in De Kuip al geweldig. Ik hoop dat dat morgenavond weer zo is en dat de steun voor ons net zo massaal zal zijn."

In Berlijn kan Feyenoord bij een overwinning de volgende ronde van de Conference League al bereiken. Dan is het wel afhankelijk van een zege van Maccabi Haifa op Slavia Praag. "Het wordt al een grote uitdaging voor ons om hier een Europese uitwedstrijd te winnen. Zo vaak is dat niet gebeurd in de recente historie van Feyenoord. We hebben twee weken geleden goed verdedigd in de Kuip. Maar het blijft een uitdaging om tegen dit type spel geen kansen weg te geven."

Ook Gernot Trauner schoof in het Olympiastadion aan voor het perspraatje. "We kijken echt uit naar de wedstrijd van morgen en hopen op de positieve steun van onze supporters", aldus de Oostenrijker, die het naar zin zijn heeft bij de club. "Feyenoord heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had niet verwacht dat de club zó groot zou zijn. Ik ben heel trots om hier te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen