Sangaré twijfelt over Afrika Cup: "Keuze Ivoorkust of PSV is lastig"

4 november 2021, 17:01

PSV is een van de clubs die mogelijk last gaat hebben van de Afrika Cup. Op dat toernooi zal namelijk ook Ivoorkust uitkomen, het land waar Ibrahim Sangaré tegenwoordig een vaste waarde is. Daarmee staat de middenvelder voor een lastige keuze.

"Of ik in de Afrika Cup ga spelen, weet ik nog niet", was Sangaré eerlijk in gesprek met Voetbal International. "Ik heb nog niets besloten en er ook nog niet over gesproken met PSV. Ik kan van alles willen, maar het moet altijd in overleg zijn met de club."

Dat laatste is belangrijk voor de 23-jarige Ivoriaan. "Natuurlijk is kiezen tussen Ivoorkust en PSV niet makkelijk, maar het is pas over twee maanden. Ik zal eerst het gesprek met PSV aangaan over hoe zij erin staan. Aan de andere kant sta ik er zo in: wát het uiteindelijke besluit ook zal zijn, het is nooit een verkeerde beslissing."

De Afrika Cup vindt tussen 9 januari en 6 februari plaats in Kameroen. Het Ivoorkust van Sangaré speelt in de groepsfase tegen regerend kampioen Algerije, Equatoriaal Guinee en Sierra Leone. Als de PSV'er wíl, is de club verplicht hem af te staan, al lijkt het in dit geval dus in goed overleg te gaan gebeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen