Verrassing in Vitesse-aanval, Conte kiest voor grote kanonnen

4 november 2021, 21:14

Thomas Letsch heeft de opstelling van Vitesse voor de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de Conference League bekendgemaakt. De meest opvallende naam in de basiself is die van Thomas Buitink.

Ten opzichte van het met 1-2 gewonnen duel met sc Heerenveen heeft Letsch zijn opstelling op drie plekken gewijzigd. Maximilian Wittek, Matus Bero en Buitink zijn nieuw in de basis. Wittek is terug van een blessure, terwijl Bero afgelopen weekend geschorst was. Tomas Hajek, Loïs Openda en Oussama Darfalou moeten genoegen nemen met een plek op de bank.

Vitesse won twee weken geleden de eerste ontmoeting met Tottenham Hotspur (1-0), dat toen nog getraind werd door Nuno Espírito Santo. De Portugees werd begin deze week ontslagen en vervangen door Antonio Conte, die vanavond debuteert op de bank bij Spurs. De Italiaanse oefenmeester kiest voor een sterke opstelling: onder meer Heung-min Son en Harry Kane starten. Steven Bergwijn zit op de bank bij de Engelse club.

Vitesse bezet voorafgaand aan de wedstrijd in Londen de tweede plaats in Groep G van de Conference League. Stade Rennais gaat met zeven punten aan kop, Spurs staat met vier punten derde en NS Mura is nog puntloos.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen