Letsch straft Openda met reserverol in kraker tegen Tottenham

4 november 2021, 21:06

Loïs Openda was de verrassende afwezige in de basisopstelling van Vitesse voor de Conference League-kraker tegen Tottenham Hotspur. De reden was net zo opvallend: de aanvaller is gestraft nadat hij te laat kwam tijdens de wedstrijdbespreking.

Dat vertelde trainer Thomas Letsch voor de wedstrijd aan ESPN. "Het was heel simpel. Hij kwam te laat voor de wedstrijdbespreking. Te laat is te laat", aldus de Duitser. Dat het om een zeer belangrijke wedstrijd gaat, deed hem niet twijfelen. "Nee, absoluut niet. Je hebt gelijk, het is een belangrijke wedstrijd. Maar ook dan moet je je aan de regels houden."

"Het was uiteindelijk een makkelijke keuze", ging hij verder. "Loïs is geen speler die dit vaak doet, maar het gaat er niet om of hij het is of iemand anders. De regels zijn voor iedereen hetzelfde. Ik vond dit de juiste beslissing. Hij begint op de bank en ik weet zeker dat hij een reactie zal laten zien als hij weer binnen de lijnen komt." 

Openda begint dus op de bank en ziet in zijn plaats de 21-jarige Thomas Buitink starten. Voor hem is het pas zijn eerste basisplaats van dit seizoen.

Lees ook: Verrassing in Vitesse-aanval

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen