'Ihattaren wil niet stoppen en spreekt wens uit om weer te spelen'

5 november 2021, 00:00

Mohamed Ihattaren is in tegenstelling tot wat begin deze week in Italië werd beweerd niet van plan om zijn voetbalcarrière te beëindigen, zo schrijft La Gazzetta dello Sport. Volgens de bekendste Italiaanse krant heeft de negentienjarige spelmaker de wens uitgesproken om terug te keren op het voetbalveld. Wanneer Ihattaren zijn rentree maakt, is vooralsnog onduidelijk.

Ihattaren werd afgelopen zomer door PSV verkocht aan Juventus, dat hem vervolgens op huurbasis stalde bij Sampdoria. De club uit Genua constateerde al snel dat de aanvallende middenvelder vijf kilo te zwaar was en gaf hem een individueel trainingsschema om fit te worden. Vorige maand keerde Ihattaren plots terug naar Nederland.

Het Algemeen Dagblad maakte vervolgens bekend dat Ihattaren en Sampdoria al op elkaar waren gekeken. De voormalig speler van PSV zou zich ongelukkig voelen in Italië. Ondertussen zou Sampdoria worstelen met het gedrag en het gebrek aan professionaliteit van de speler. Ihattaren zou niet leven als een prof en regelmatig gespot zijn in het uitgaansleven.

Het is nog maar de vraag of Ihattaren ooit nog terugkeert bij Sampdoria. De aanvallende middenvelder wordt in principe tot het einde van het seizoen gehuurd van Juventus, maar zou de club uit Genua in theorie in januari al kunnen verlaten. Tot op heden heeft Ihattaren nog geen minuut gespeeld voor Sampdoria.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen